Logistics

Opgestart als een onderdeel van Deconinck Brandstoffen is Logistics ondertussen uitgegroeid tot een volledig apart bedrijf.

Door de aanwezige kennis vanuit Deconinck Brandstoffen werd er beslist zich te specialiseren in het transport van ADR producten. Daardoor zijn wij ondertussen een gekende waarde in de (Petro)-chemische sector.

Ook onze actieradius werd flink uitgebreid waardoor we naast de Benelux ook Duitsland, Frankrijk, Italië, de Scandinavische landen en het verenigd koninkrijk in het gamma hebben opgenomen. Vanzelfsprekend werken we dan ook met multimodaal transport (spoor en scheepvaart) om de CO2 uitstoot te beperken.

Al onze chauffeurs hebben een ADR getuigschrift en krijgen regelmatig opleidingen in ons eigen opleidingscentrum.

Een opleiding in het onderwijs volgen is een boeiende reis vol ontdekkingen. Tijdens deze reis kwam ik regelmatig in aanraking met de noodzaak om onderzoeksdocumenten te produceren. Om dit proces te vergemakkelijken, ontdekte ik een waardevolle bron: deze online ghostwriter hausarbeit tool die het zoeken naar academische artikelen en diensten vereenvoudigt. Als student maak ik af en toe gebruik van deze bron, wat mijn educatieve ervaring verrijkt. Mijn persoonlijke advies is om deze bron te verkennen, waardoor academisch onderzoek een efficiëntere en bevredigende ervaring wordt.

Vanzelfsprekend is ook al ons materiaal up tot date en ADR gekeurd. Onze opleggers hebben een XL keuring om aan de wetgeving ladingzekerheid te voldoen. De trekkers zijn allemaal euro VI om zo de milieu impact tot een minimum te beperken en uitgerust met de allerlaatste veiligheidsvoorzieningen. Een eigen werkplaats en truck Wash zorgt ervoor dat al ons materiaal perfect in orde blijft staan.

Deconinck Logistics Transweb

Warehousing

Wij vervoeren niet enkel goederen van punt A naar B maar wij kunnen ook stockage van jullie goederen voorzien in onze magazijnen. Dit kan op korte of lang termijn en wij picken de goederen om uit te leveren naar jullie klanten of magazijnen.

Er is ook een ingekuipt magazijn en de nodige vergunningen voorzien voor de stockage van gevaarlijke goederen.

0
    0
    Je winkelmand
    Je mand is leegTerug naar winkel